motyl Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Właśnie stałem się posiadaczem aparatu jak w temacie. Chciałem porobić kilka fotek z lotu ptaka Kiedyś w sieci widziałem jakiś opis przeróbki tego aparatu pod sterowanie z odbiornika teraz nie potrafię tego znaleźć może ktoś z was ma namiar na to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pulo29 Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Znalazłem coś takiego Dla mnie jest to czarna magia, ale z tego co się orientuje, to jesteś elektrykiem, więc... EDIT: kiedyś widziałem jeszcze inną przeróbkę, jednak nie wiem jak ją teraz znaleźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Kiedyś w sieci widziałem jakiś opis przeróbki tego aparatu pod sterowanie z odbiornika teraz nie potrafię tego znaleźć może ktoś z was ma namiar na to ? http://www.rc-cam.com/cammangs.htm Chociaż nie wiem, czy nie szkoda czasu na ten wynalazek - jakość zdjęć z niego to porażka. and Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinn Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Nie lepiej dać serwo na spust i pstrykać przełącznikiem? Nie szkoda aparatu rozbierać i przerabiać? Mocowanie serwa na spuście zajęło mi max 1godzine roboty , a fotki to robi jak trzeba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 30 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 http://www.rc-cam.com/cammangs.htm Chociaż nie wiem, czy nie szkoda czasu na ten wynalazek - jakość zdjęć z niego to porażka. dla mnie wystarczająca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Przeróbka MEDIONA MD40323: na sterowanie bezpośrednio z odbiornika. Tylko to udało mi się znaleźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.