tikicaca Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 Witam wszystkich! Na imie mam Łukasz i mieszkam we Włoszczowie:) jednak większość czasu spędzam w Warszawie gdzie studiuje na wacie i na melu. Zajmuje mi to sporo czasu, ale w kazdy wolny wekend gdy mam troche czasu i pogoda pozwoli wyruszam polatac. Modelarstwem zajmuje sie juz dosc dlugo, jednak mialem mala przerwe, i teraz znow powracam do dawnej pasji. W moim malym hangarku stoi: zolta Katana decholot, extra 300 1,3m na 6,5, oraz Edge 1,8m z beznynka, jest jeszcze niesmiertelny 3-metrowy szybowiec Sterus 5 z planow W. Schiera. Model ma juz prawie 40 lat, sporo przeszedl (pare razy uciekl, ale zawsze wracal:)) Chetnie służe pomoc!! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominatorxxxx Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 no witam widze ze pryzbywa nas w sporych ilościach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rc Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 Witaj w naszym gronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelmaniak Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 studiuje na wacie i na melu To kiedy znajdujesz czas na modelarstwo??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tikicaca Opublikowano 11 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 no, np teraz gdy jestem po sesji i mam tydzien wolnego:) obydwa kierunki studiuje dziennie, udaje sie bo na wacie mam juz malo zajec, takze wekendy mam wolne, no i wtedy jest czas zeby polatac, a nawet cos podlubac:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarzkobi Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 Witaj w gronie modelarzy :!: Podziwiam cie że studiujesz 2 kierunki i masz czas na modelarstwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.