Jaromir Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Cześć, tu Jaromir. Wróciło mi po ~18 latach Na razie bawię się gotowcem SkyLady II lekko wzmocnionym (krawędź natarcia itp.) i kamerką pokładową rejestrującą. Dawno temu szalałem z uwięziówkami i swobodnie latającymi głownie CO2. Miałem też jeden szybowiec RC (własna konstrukcja, skrzydła zastrzałowe od silnikówki z wielkimi uszami ), kierunek i wysokość - ale nawet na plecach potrafił trochę przelecieć Potem zrobiłem sobie Delte, ale najpierw miałem za słaby silnik (2,5cm - ruski) potem chyba za mocny (Webra 3,5 ) No i w trzecim locie zabiłem... Teraz jak tylko fundusze pozwolą na zakup aparatury z mikserem (wtedy sam zrobiłem mechaniczny - teraz mi się nie chce ), to wrócę do projektu mojej Delty - balsę i inne materiały już mam. Bo ja nie jestem fanem gotowców - choć może brak czasu zmusza czasem do kompromisów To można zobaczyć moje lotniczo-filmowe „wypociny” http://pl.youtube.com/user/jaromirqart Lista odtwarzania 3 z góry... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.