Shin Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Czy jest ktoś z powiatu Garwolińskiego? Może byśmy wspólnie polatali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muszes Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 No witam Cie Shinie Ja jestem z "powiatu" więc dajesz termin i latamy :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barlu Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Taa... A świstak siedzi bo sreberka były kradzione :devil: Wpadajcie do mnie to polatamy, ja mam blisko "lotnisko". Ostatnio dostałem namiary na pana z Garwolina zajmującego się"odrzutowcami", tylko że jak to ja idiotycznie wykasowałem skrzynkę. (jeśli pan o "niepamiętnym" nicku mógłby mi podać jezscze raz te namiary na PW, byłbym wdzięczny) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shin Opublikowano 2 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 3(jeżeli pan od namiarów się odezwie to 4) osoby to już coś, ale i tak straszna wiocha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.