darek.3333 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 Szybko się uwinąłeś z budową. :wink: Niedawno projekt a już trajka prawie gotowa. A jakie wieści odnośnie napędu i utrarczki z firmą kurierską :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 6 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 generalnie sprawa stoi tak, że reklamuje sobie to nadawca a ja mam narazie 3 lekko uszkodzone silniki za pół ceny. Jak dostanę części zamienne zapłacę druga połowe, jak nie to sobie sam kupie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 26 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 taki mały "apdejt" Fotki takie średnie, bo akumulatorki od lampy padły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 no proszę kupił se X-a.... Tylko pamiętaj Marcin - Binduj się z całą resztą tych gratów ... i nie ląduj po krzakach mogą się kiedyś jeszcze przydać :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.3333 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 taki mały "apdejt" Ciekawe jak tam latanie... pewnie bardziej pasjonujące niż pisanie na forum..... :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Marcin, nie chcę zakładać nowego tematu to napiszę w Twoim. Mam takie pytanko. Chcę w te wakacje kupić swoją paralotnie i zrobić kurs pilota. Na początku miały być szybowce ale to jest uzależnienie od aeroklubu co mi nie za bardzo się uśmiecha. Czy możesz mi polecić jakie skrzydło na początek będzie dobre :?: myślałem nad tym: http://www.allegro.pl/item1058583692_skywalk_tequila_m_1_2_dhv.html i do tego napęd: i ti jest kolejne pytanie: jaki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.3333 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Czy możesz mi polecić jakie skrzydło na początek będzie dobre :?: myślałem nad tym: http://www.allegro.pl/item1058583692_skywalk_tequila_m_1_2_dhv.html i do tego napęd: i ti jest kolejne pytanie: jaki? 110kg z napędem i paliwem... musisz być trochę lżejszy od Motyla :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Ja ważę aż 63kg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.