tomi Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Witam szanowne forum Zdarzył mi się dziwny przypadek z silnikiem ASP 10 ccm. Kupiłem go we wrocławiu w sklepie i po koło dwudziestu godzinach latania rozpadło się duże łożysko na wale korbowym. :evil: :evil: :evil: Dodam że silnik był prawidłowo docierany. Cały czas były problemy z jego regulacją , gasł w powietrzu niejednokrotnie. Moim skromnym zdaniem lepiej dołożyć pare groszy i kupić OS-MAXA lub MVVSa.Tam takie żeczy się nie zdażają Czy ktoś miał podobny przypadek? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 No to wymień łożysko i po problemie. Daj jakieś przyzwoite (Ezo, Nachi (japońskie)) Ja w mvvsie 3,5 wymieniałem łożysko po ok 5-6h pracy silnika (rozpadło się, resztki powbijały się w tłok i głowicę). Czeskie łożyska są kiepskie. cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.