rapier Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 9-11.11.208. Kto z kolegow i w jakie dni wybiera sie na nasz poczciwy smietnik? Zakonczenie sezonu ma ponoc trwac 3 dni.CZy ktos wie jak to bedzie zorganizowane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wieczu Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Wczoraj p.Tadeusz K napisal mi na gg ze zakonczenie sezonu odbedzie sie na smietniku jak co roku 11listopada o godzinie 10. Pewnie jak co roku rozegrane zostana zawody F3open. Pozdrawiam Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sudik Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Ja bym się wybrał ale nie mam czym polatać :x iniestety będę zajęty naprawą moedlu. Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
From_heaven Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 We wtorek według prognoz pogoda ma być najlepsza. Wpadnę, choć sezonu kończyć nie zamierzam Proponuję spotkać się na górce (wjazd od Ruczaju), bo pod laskiem skarżyli się mieszkańcy, że spaliny hałasują, no i poza tym pod laskiem lata się pod słońce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wieczu Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Proponuję spotkać się na górce (wjazd od Ruczaju), bo pod laskiem skarżyli się mieszkańcy, że spaliny hałasują, no i poza tym pod laskiem lata się pod słońce. Zawsze spotykamy się w tym samym miejscu, co rok, od wielu lat. Myślę że niema co zmieniać bo 80% osób które tam będą na bank nie przeczyta tego tematu. Co do miejsca dla upewnienia podaje link gdzie jest mapka z zaznaczonym "śmietnikiem" przez Wojtka4wd http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=4025&highlight=pychowice Do zobaczenia jutro Marcin PS. Lepiej latać w tym samym miejscu, przede wszystkim trzeba uważać na kanały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.