Gość Mario Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Witam kolegów. Mam mały problem ze Sky Lady 2 którą chcę zamówić ze strony www.gamahobby.pl , ponieważ piszę : oddzielny elektroniczny regulator obrotów silnika Nie wiem czy jestem ułomny ale nie wiem też czy mam ten regulator przylutować czy coś innego z nim zrobić. Pomocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 no wypadało by to połączyć jakoś z silnikiem ............ można polutować ,można dać goldpiny , na upartego to nawet na konektorach samochodowych ale nigdy nie skręcać drutów i izolowac taśmą ! - taki własnie wynalazek dostałem dziś do ratowania połowę kadłuba odcieło od temperatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Często będziesz pisał ten post? http://pfmrc.eu/viewtopic.php?p=125143 Jeden jakiś czas temu już wykasowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 Nic nie musisz lutować :!: Model na zamontowaną całą elektronikę w kadłubie. Wystarczy naładować pakiet z zestawu, założyć skrzydło, wsadzić paluszki do nadajnika i polecieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.