Gość Kaziuk Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Czy może ktoś wie, gdzie zdobyć dostatecznej jakości komplet M3.5? Śruba koniecznie ampul, a pod łbem co najmniej 23mm, nakrętki najlepiej samokontrujące na klucz góra 7, a jeśli nie, to podkładki również i sprężyste... Słowem - komplet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek2102 Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Cześć Ze śrubami M3,5 to jest prawdziwy kłopot. OBI i CASTORAMA odpada. Tylko sklepy specjalistyczne ze śrubami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaziuk Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Właśnie Piotrze, właśnie. I widzisz, znów sobie dałem podrzucić nieźle drogie kukułcze jajo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemko Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 jaki problem z przerobieniem na M4? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaziuk Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Gwarancja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andych Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Może zacznij szukać 5/16, a szybciej znajdziesz, bo chyba do takich śrub jest to dedykowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek2102 Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Zapoda Kaziuk jaki to silnik ? W moich silnikach tez zdarzało mi się w instrukcji M3,5. Nigdy takich śrub nie kupowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaziuk Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Właśnie morwa nie. Manual mówi "3.5mm". A złodziejskie RIKU w razie czego znów powie 'z winy użytkownika'. EDIT: FS alpha 56 (OS) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leda_g Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 http://www.rcwroblik.pl/x_C_I__P_57610572-57610001__PZTA_01__skad_nokaut.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaziuk Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Dzięki Leda. Niestety za krótkie, a nakrętek i podkładek nadal brak... :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leda_g Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 http://megares.pl/?akcja=info&tab=2 http://www.sklep.metalsystem.pl/sklep.php?menu=katalog&typ=sruby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaziuk Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Dzięki Leda, tu już pewnie coś znajdę, o ile będą na stanie i nie każą od razu 100szt. :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 A ASMET na Al. Jerozolimskich?? Jest też filia na ul.Ordona taki malutki sklepik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cmwwa Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Miałem ten sam problem. Łoże było fiberglasowe, więc przykręciłem do niego silnik na blachowkręty ze łbami pod klucz ampulowy. Na razie trzyma jak diabli. EDIT: A śruby M3.5 ściągnąłem dopiero ze Stanów, nakrętki z kolei z HKongu... :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.