Gość Mario Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Witam kolegów. Chciałbym kupić szybowiec Fox (swobodnie latający) i tak ja piszę na jego stronie przerobić na rc. Ale nie wiem czy podołam wyzwaniu;) czy któryś z modelarzy kupił ten model i przerobił go na rc . Czy przeróbka na rc Foxa jest trudna ? Czekam na posty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raffik Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 szukaj na forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leda_g Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=7200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Mario, przycisk "szukaj" i jedno słowo: FOX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.