Paweł Rzedzicki Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 Filmik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
choina Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 Jak wypada ten yaczek w porównaniu z tym http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=4259 Chodzi mi o wykonanie i zachowanie w locie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 Benzyny na tych puszkowych tłumikach maja fatalny dzwiek :roll: kosiarka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki19944 Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 Mam pytanie nie związane z tematem: czy silnik 42ccm benzyna wystarczy do modelu extra300s rozpiętosc 2m? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Wystarczy, ale może byc za cięzki zalezy jaka to extra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Rzedzicki Opublikowano 18 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Jak wypada ten yaczek w porównaniu z tym http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=4259 Chodzi mi o wykonanie i zachowanie w locie. Tamten model to taki bardziej trenerek do akrobacji. Mniejsze stery, proporcje trochę inne. Jakośc też inna. W tamtym niektóre miejsca były tak popalone laserem że ręce się brudziły. Zmontowanie do kupy niektórych elementów było bardzo praco i czasochłonne; rurę łączącą skrzydła szlifowałem parę godzin, to samo ze skrzynką silnikową, która w tym modelu jest montowana w kadłubie na kilka śrub. Jesli chodzi o latanie to krótko nim sie nacieszyłem, nie poustawiałem go pod 3D wiec wiecej nie opowiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.