Gość Mario Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Witam wszystkich. Zamówiłem niedawno Mikro helikopter 3 kanałowy ze sklepu nitrotek http://www.nitrotek.pl/M735-61A.htm Model aktualnie jest w drodze do domu. I mam pytanie. Czy to coś wystartuje? I jak odbywa się ładowanie z nadajnika? Czekam na zwięzłe posty:). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 mam taki helikopterek i mam tez belta ale wracając do tematu to lata fajnie,, jest podatny na dmuchnięcia ( kichniecia itp) laduje dosc szybko ( 10min) z boku nadajnika jest trymer do ogona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bh91 Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Lecz to nadal będzie zabawka w której przypadek będzie miał duże znaczenie w tym, gdzie poleci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.