Marek_Spy Opublikowano 14 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 A co to za serwa i model ? takie rozwiązania stosuje się przy dużych modelach a oprócz zawiasów dodaj opory powietrza to już masz duży prąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihu Opublikowano 14 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 Ja bym profilaktycznie wymienił serwa. Z Twoich opisów wynika, że na innych regulatorach problem się powtarza. W mojej becie mam tegulator redox (czyli prawie no-name) z bec 2A i nigdy nie miałem problemu z jego wydajnością, nieależnie od wiatru i dodatkowego obciążenia modelu kamerą wielkości starego gopro. Cena nowych 4 orygianałów tower pro to jakies 60zl (nie z chin - tower pro bg lub ali zawsze do mnie dochodzily gorsze niż z polskich sklepów). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuzynek Opublikowano 14 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 Serwa też są do wymiany. Niestety są podłe wklejone przez producenta. Demontaż serw lotek chyba skończy się uszkodzeniem skrzydeł. Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuzynek Opublikowano 18 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 Serwa wymienione. Wszystko działa jak przedtem na tych samych reglach. Jak na razie zero resetów. Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi