Skocz do zawartości

Jaki to model ???

ECO400

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Znalazłem w internecie takie fotki (ten biały):

http://www.salvepolska.com.pl/rcwings/images/galeria/lotnisko%20radzyn/18_03_07/radzyn_b042.jpg

http://www.salvepolska.com.pl/rcwings/images/galeria/lotnisko%20radzyn/18_03_07/radzyn_b035.jpg

Czy ktoś wie jaki to model (wiek że fun flay ale jaki dokładnie) :?:

Jaki silnik siedzi w tym modelu :?: Można zdobyć jego plany :?:

Opublikowano

Wygląda jak "Great Planes you can do 3D". Planów raczej nie zdobędziesz bo to zestaw artf. Ten na zdjęciu różni się folia ta oryginalna nie jest przeźroczysta. (o ile to dokładnie ten model)

Opublikowano
wagowo wychodzą 1700-1800g przy rozp. około 1,4m. Na silnik Os.Max 46La.
Rany julek 2 kilo :shock: .Ja takie modele robie na Os max 15 z wagą 980g zatankowany.Czy wy je robicie całe z sosny? :?
Opublikowano
wagowo wychodzą 1700-1800g przy rozp. około 1,4m. Na silnik Os.Max 46La.
Rany julek 2 kilo :shock: .Ja takie modele robie na Os max 15 z wagą 980g zatankowany.Czy wy je robicie całe z sosny? :?

A wiesz przynajmniej do czego służy fun fly Madman i Merlin i jak wygląda :lol2:

:crazy:

Edit: Ułatwię ci sprawe.

RR9.jpg

Model, darkarll'a.

Merlin

Rozpiętość 140cm

Silnik OS MAX 7,5cm3

Opublikowano

niestety nie mam, ma mój znajomy z lotniska, ale na rysunkach ;/ ale możesz zawsze poszukać na Google ;] Rewelacyjny model do nauki 3D dlatego będzie moim 2 modelem ;]

Opublikowano

a możesz mi dać namiar ta tego twojego znajomego :?: np. numer gg albo e-maila :?:

Znalazłem jeszcze takie cacka :twisted:

DSC00208.JPG

DSCF0863.JPG

Ten niebieski :mrgreen:

DSC00058.JPG

Niebiesko seledynowy :faja:

Najbardziej podoba mi się ten Flip 3D (pierwsza fotka) no ale te plany... gdzie je znaleźć :|

PS: Planów flipa raczej nie znajdę bo to zestaw Kyosho :|

Opublikowano

Ten model ze zdjęcia to jak dobrze pamiętam Majestic (nie pamiętam dobrze nazwy, możliwe ze nazywa sie inaczej). Profil skrzydła jest z diablotina, rozpiętość coś koło 1,5m, silnik OS 15ccm, Napisz na maila do Bizona3D, to jest jego model.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.