janek-20 Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Witam Jaki lepszy; jakie różnice Oby dwa można tuningować, aluminiowe elementy itp. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 Odpowiedz ktora non stop slysze na powyzsze pytanie zawsze brzmi T-Rex. A jesli juz musisz to bierze Belta bo na bezszczotce jest. -> info wyczytane na epheli i zaslyszane od znajomych helikopterowcow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytan Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 Witam Myślę że lepiej nazbierać trochę więcej kasy i kupić coś lepszego. Na przykład=== E-325 MiniTitan. Ale to tylko moja opinia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 ja bym brał belta - bo mam belta i lata świetnie tylko gyro trzeba dac z hh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sigreg Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 A ja mialem Kinga - od niego zaczalem, i tez dawal rade Fakt ze fabryczny silnik to szmelc i wymiana na szczotke jest nie do unikniecia. Ilu modelarzy tyle opinii. Grzesiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rc Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 Musisz wybrać sam. Te modele sa podobne do siebie(po małym tuningu kinga 2). Ja miałem belta CP ale jakos mi nie spasował natomiast miałem t-rexa 450 z full alu po prostu miód malina . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aron Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 Witaj. Miałem wiele ciekawych model. Od T-Rexa po Raptora.. Nie pomijając oczywiście Belta i Kinga. I moje zdanie jest takie: - Jak chcesz dłużej się tym zajmować, to polecam MiniTitana... Części są tanie i dostępne. Belt oczywiście jet bezkonkurencyjny cenowo, jednak elektronika jest średnia. I tak będziesz musiał uzbroić go w aparaturę lepszej jakości. T-Rex jest dość drogi (zakup i naprawa), a moim zdaniem fajniej lata jednak MiniTitan... Oczywiście zrobisz jak będziesz uważał. Jeśli będziesz miał jakieś pytania to polecam się Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.