pppd Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Witam wszystkich! Na imię mam Piotr, mieszkam w Krakowie. Od wielu lat interesowałem się lotnictwem, a od co najmniej kilku ciągnęło mnie do modeli latających. Zaliczyłem już sporo efektownych kretów, ale nie poddaję się. Przez najbliższe miesiące zapewne będę jedynie czytelnikiem, ale może kiedyś uda mi się napisać coś pożytecznego. Na co dzień zajmuję się tworzeniem oprogramowania na różnorakie platformy sprzętowe i programowe, a jeszcze przez niespełna rok studiowaniem informatyki. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigkris Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 witamy kolejego krakowiaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shin Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 Witam, upartego kolegę! Tak trzymaj. Pozdrawiam, Shin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.