Tabak Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 Szukam instrukcji po polsku do śmigłowca Belt-CP lub choć link do strony gdzie mozna go znaleźć. Tadeusz :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 A co jest niejasne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adi Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 Tu jest po angielsku http://www.heliguy.com/helicopter_manuals.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aron Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 Witaj. Po angielsku mam do kilku helików między innymi do Belta. Po Polsku mam "wskazówki dotyczące eksploatacji" napisane przeze mnie gdy jeszcze handlowałem tymi modelami. Jeśli cię to zadowoli, to polecam się... Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabak Opublikowano 15 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 Chętnie poczytam wskazówki do tego modelu, bo moja instrukcja jest tylko w krzaczkach, co prawda próbowałem latać Lamą, ale nie chce skończyć pierwszego lotu rozbiciem modelu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aron Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 Instrukcja oryginalna i "wskazówki..." poszły mailem Miłej lekturki. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.