CichyBart Opublikowano 4 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 Mam problem z membraną do piecyka vaillant mag ml 9/z xz. Podobno nie jest nigdzie dostępna. Ktoś coś może ma doświadczenie? Coś takiego. Serwis twierdzi, że nie dostanie się części zamiennich. Podobna zamówiona z allegro. Zobaczymy, czy będzie działać - ma inne numery ale wymiary te same niby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CichyBart Opublikowano 4 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 Dział różne a poza tym zawsze otrzymałem tutaj pomoc, więc nie wahałem się zadać pytanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 4 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 Dział różne a poza tym zawsze otrzymałem tutaj pomoc, więc nie wahałem się zadać pytanie. I słusznie bo modelarze to taka nacja ze maja zawsze jakiś pomysł a ja za komuny robiłem tak że brałem woreczek wycinałem większy kawałek i kładłem na membranę i całość skręcałem, wystarczało to na pół roku czasem na dłużej. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio72 Opublikowano 4 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 Zapytaj tu: www.klaja.pl 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi