marcinolesno Opublikowano 13 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2019 Witam kolegów, czy jest ktoś na forum, kto posiada frezarkę CNC? Potrzebuję wyfrezowac 2 polowki formy z aluminium do odlewania kulek ołowianych, cos w stylu tej ze zdjecia. Będę wdzieczny za pomoc. Material na formy posiadam. Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morfeusz1987 Opublikowano 13 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2019 Witam kolegów, czy jest ktoś na forum, kto posiada frezarkę CNC? Potrzebuję wyfrezowac 2 polowki formy z aluminium do odlewania kulek ołowianych, cos w stylu tej ze zdjecia. Będę wdzieczny za pomoc. Material na formy posiadam. Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka dzis wlasnie sprzedalem frezarke :-( ale w budowie kolejna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinolesno Opublikowano 13 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2019 dzis wlasnie sprzedalem frezarke :-( ale w budowie kolejnaA wiec kibicuje w budowie Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawomir Opublikowano 14 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 Cześć. A model w STP ( albo w innym formacie ) posiadasz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinolesno Opublikowano 14 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 Cześć. A model w STP ( albo w innym formacie ) posiadasz ? nie ale mogę zrobić, nie będzie to problemem. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawomir Opublikowano 14 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 Najmniejszy promień który mogę zrobić to R 1mm ( ważne na kołki ustalające ) Material którego odpadu sporo posiadam to aluminium 2017A z tego to moge Ci machnąc pod koniec maja. Robiłem juz sporo form pod kule do czarnoprochowców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi