marcinolesno Opublikowano 13 Maja 2019 Opublikowano 13 Maja 2019 Witam kolegów, czy jest ktoś na forum, kto posiada frezarkę CNC? Potrzebuję wyfrezowac 2 polowki formy z aluminium do odlewania kulek ołowianych, cos w stylu tej ze zdjecia. Będę wdzieczny za pomoc. Material na formy posiadam. Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka
morfeusz1987 Opublikowano 13 Maja 2019 Opublikowano 13 Maja 2019 Witam kolegów, czy jest ktoś na forum, kto posiada frezarkę CNC? Potrzebuję wyfrezowac 2 polowki formy z aluminium do odlewania kulek ołowianych, cos w stylu tej ze zdjecia. Będę wdzieczny za pomoc. Material na formy posiadam. Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka dzis wlasnie sprzedalem frezarke :-( ale w budowie kolejna
marcinolesno Opublikowano 13 Maja 2019 Autor Opublikowano 13 Maja 2019 dzis wlasnie sprzedalem frezarke :-( ale w budowie kolejnaA wiec kibicuje w budowie Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka
Slawomir Opublikowano 14 Maja 2019 Opublikowano 14 Maja 2019 Cześć. A model w STP ( albo w innym formacie ) posiadasz ?
marcinolesno Opublikowano 14 Maja 2019 Autor Opublikowano 14 Maja 2019 Cześć. A model w STP ( albo w innym formacie ) posiadasz ? nie ale mogę zrobić, nie będzie to problemem. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Slawomir Opublikowano 14 Maja 2019 Opublikowano 14 Maja 2019 Najmniejszy promień który mogę zrobić to R 1mm ( ważne na kołki ustalające ) Material którego odpadu sporo posiadam to aluminium 2017A z tego to moge Ci machnąc pod koniec maja. Robiłem juz sporo form pod kule do czarnoprochowców.
Rekomendowane odpowiedzi