kami Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 Witam. Zakupiłem aparature DX5e mam silnik tower pro 28 30 po podłączeniu silnika do odbiornika kreci w druga strone. Na odbiorniku niema oznaczen kolorystycznych, czy jest możliwoś podłączenia odwrotnie. Mając inny nadajniz i odbiornik spaliłem przez przypadek serwa, miał oznaczenia kolorystyczne wtyczek. Moj problem mój silnik pcha zamiast ciągnie czy musz odwrócic silnik? czy tylko odwrócic wtyczkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 zamień dwa kable miejscami . co do oznaczeń kolorystycznych to niewiem "oco kaman" w normalnej aparaturze nie wsadzisz niewłaściwie wtyku serwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kami Opublikowano 16 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 w silniku są trzy kable? O które kable panu chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 dowolne dwa zamień miejscami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kami Opublikowano 16 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 ok. Dzięki za rade ide sprawdzic, damznac pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.