Artjas Opublikowano 30 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 Witam nazywam się Artur i jestem z Jastrzębia. Moje doświadczenie to 2 minuty lotu i kraksa Tak zakończył się lot próbny prezentu dla "syna" - oczywiście urwanym skrzydłem .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinolesno Opublikowano 31 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artjas Opublikowano 31 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 Mój model to xk a600 od majfrenda. Bardzo mi się podoba. Odnośnie urwanego skrzydła to do Eps inwestować w soudala 66a czy takie wynalazki jak mamut czy nawet klej budowlany tytan eos w piance do przyklejania styropianu do ściany da rade? Mam to akurat na stanie a jak robiłem testy z dwoma kawałkami styropianu to trzyma super i rozrywa się w innym miejscu niż klejone. Próbował ktoś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi