Modeler3D Opublikowano 3 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 Witam, Nie jestem zakręconym fanem modelarstwa, ale za to modelowania 3D na potrzeby między innymi druku 3D. Rejestruję się tu ponieważ wpadłem na pomysł że ktoś taki jak ja może się Wam przydać. Modeluję różne rzeczy od pojazdów przez meble po budynki, ludzi, mechanizmy, co tylko dusza zapragnie. Jeżeli ktoś był by zainteresowany, oraz chciałby więcej informacji, to zapraszam na priv Portfolio robię sobie w miarę czasu - ale mogę pokazać coś przykładowego. Na razie jeden przykładowy plik przeznaczony do druku 3D (skala H0) - dla pewnego klienta modelarza: https://autode.sk/2WHhExV za jakiś czas dodam więcej - a w między czasie zapraszam do kontaktu w tym wątku lub wiadomość priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Wiatr Opublikowano 3 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 Witam, a ile kolega sobie liczy za godzinę modelowania, rysowania 3D? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modeler3D Opublikowano 3 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 Zależy jeszcze jak długo będę tworzyć to coś, pierwsza godzina 12 zł każda kolejna 15 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Wiatr Opublikowano 3 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 Podeślę coś na priva. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modeler3D Opublikowano 3 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 oki - jak nie reaguję to znaczy że po prostu nie mogę (brak czasu) ale przeważnie odpisuję tego samego dnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi