Ramzes18 Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Witam, mam taką małą prośbę do osób znających się na AutoCAD'zie, bądź innych tego typu programach, posiadam wymodelowana rurkę w 3D, lecz potrzebuje zdjąć z niej przekroje. Dla mnie Autocad to czarna magia, jak ktoś by znalazł chwilkę czasu by się tym zając byłbym bardzo wdzięczny. Plik jest zapisany w formacie .DWG, WYglada to tak: A ja potrzebuje coś w takim stylu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 podaj plik do zassania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramzes18 Opublikowano 21 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Mógłbyś podać mi na PW mejla??? Wole wysłać w ten sposób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 poszlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.