modelarz316 Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Witam. Czy wiecie, gdzie dostanę orczyk do serwa do skrętów kół w modelu Subaru z takiej prenumeraty DeAgostini - RADIOCONTROL ? Stary mi się złamał i nie mogę teraz jeździć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigkris Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 daj jego zdjecie, moze uda sie dopasowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarz316 Opublikowano 23 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 Problem w tym, że złąmał się na pół i została tylko ta część na serwie. a tam, gdzie były te otwory na te drążki do kół to mi gdzieś wypadła i nie znalazłem jej na terenie, na którym jeździłem. ale znalazłem takie zdjęcie: Tak właśnie wygląda ten orczyk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigkris Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 ja bym kupil zwykly orczyk do serwa, tylko z glowka dopasowana do serwa i dorobil to tak aby dzialalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarz316 Opublikowano 23 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 tak. wiem, ale zastanawiam się, czy gdzieś nie ma może gotowych takich. na allegro nie znalazłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigkris Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 teraz juz raczej tego nie dostaniesz. polecam najblizszy sklep modelarski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarz316 Opublikowano 23 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 skoro w internetowych sklepach modelarskich nie ma, to raczej u mnie w sklepach też nie będzie. Jedyne, co to może w Gdańsku na Żwirki i Wigury, ale tam nie mam czasu narazie jechać. Trzeba będzie samemu dorobić jakoś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigkris Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 kup orczyk i przerob, ewentualnie gdybys znalazl tamten element. jeszcze jeden pomysl mam. chodzi o to abys do tego elementu ktory pozostal ( element orczyka przy serwie ) dolaczyl blaszke jakas i w niej zrobil otwory i do nich zamocowal popychacze. dzwigni do tego auta raczej na 99% nie dostaniesz juz, chyba ze chcesz kupowac drugie subaru na "czesci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarz316 Opublikowano 24 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 a czy taki orczyk by pasował? http://www.rcskorpion.pl/product_info.php?cPath=165_199&products_id=2990 lub taki?: http://www.rcskorpion.pl/product_info.php?cPath=165_199&products_id=2992 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigkris Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 pasowac pewnie bedzie, ale przepraszam to ty powinienes wiedziec jaki orczyk pasuje ci. osobiscie nawet tego modelu nawet na oczy nie widzialem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarz316 Opublikowano 24 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 Chodzi o to, czy będzie któryś z nich pasował do serwa Tower Pro SG-5010? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigkris Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 jesli bedzie to ten ( http://www.rcskorpion.pl/product_info.php?cPath=165_199&products_id=2990 ), lecz pewny nie jestem poniewaz nie mialem stycznosci z tymi serwami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.