Gość kasper150 Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 Witam , ostatnio szukałem dobrej okazji i chyba na nią trafiłem Dx6i . Sklep sprawdzony , myślę ,że cena jest bardzo dobra . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 ile za wysylke? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kasper150 Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 Ja zamawiałem do Irlandii. Ale do Polski radio + odbiornik + wysyłka = 104 funty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcar11 Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 Całkim przyzwoita oferta, czy ktoś już zamawiał to radio do Polski? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Hanuszkiewicz Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 Ja zamówiłem dwie sztuki w Heliguy w odstępie tygodniowym, chyba. Za jedno zapłaciłem 530 zł a za drugie 505 zł, mniej więcej z kosztami przesyłki. Wszystko przebiegło szybko i sprawnie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kasper150 Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 To w sklepie , który podałem wychodzi 475 zł 8) ( po kursie 4,57 , lepiej po wyższym liczyć ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.