dulu Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 Problem jest taki Mój tata powiedział mi że miał taki silnik ale nie chciał mu odpalić Znalazłem też post na forum gdzie gość napisał, że miał taki silnik ale też mu nie chciał odpalić Ma ktoś na to sposób? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Mesjasz Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 Dobre nie zwietrzałe paliwo i musi chodzić, oczywiście o ile ma jeszcze kompresje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelmaniak Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 Dwadzieściakilka lat temu miałem taki silnik... Odpalanie na zwykłym paliwie to koszmar... 2% azotynu amylu rozwiązuje problem - bez tego ani rusz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.