Andrzej68IX Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Drodzy Koledzy Admin, jeżeli to nie ten dział to proszę przesunąć to ogłoszenie. Mam prośbę do Kolegów modelarzy mieszkających w pobliżu miejscowości Kosumce (05-480 Karczew) aby pomogli mi skontaktować się lub odwiedzić kolegę mieszkającego w tej miejscowości. Być może coś się stało (ludzie wypadają z motorówek) ale oby nic lub nic poważnego. Modelarz z tej miejscowości kupił ode mnie już jeden model w tym roku. Rozmawiałem z nim przez telefon, bardzo miły, rzeczowy, zrównoważony (ani PIS ani PO) człowiek. Dlatego drugi model który sobie zażyczył wysłałem bez problemu a zapłacić miał po odbiorze samolotu. Model wysłałem 18 lipca czyli grubo ponad miesiąc temu i od tego momentu jak to opisują niektórzy na forum "umarło". Nie odpowiada na maile, telefon milczy itp. Dałem mu czas na grypkę, chrypkę, stłuczkę, krótki pobyt w szpitalu itp. ale już zaczynam się niepokoić. Ja naiwniak (60 lat+) mam nadzieję, że ma jakieś przejściowe kłopoty, nie chce mi się wierzyć, że przeszedł na ciemną stronę mocy. Być może leży obłożnie chory bez dostępu do telefonu i internetu i stąd moja prośba do Was. Osobie która zdecyduje się tam przejazdem wstąpić podam adres. Dziękuję i przepraszam Można pisać na andrzej959@go2.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 W życiu wielu takich spotkałem nie modelarzy ale coz zrobic tacy sa na całym swiecie. Wysłane z mojego K6000 Pro przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi