Leda_g Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 Takie tam skoki http://pl.youtube.com/watch?v=t9PxJU3eIcA&feature=related Zastanawiam się tylko po co im spadochron :crazy: ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol93 Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 Hehehe jak narazie takie coś tylko w grach widziałem - a jak tutaj mozna zobaczyc, w prawdziwym zyciu też takie cos mozna wykonać Pełen podziw dla skoczka . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareq Opublikowano 28 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 Fajnie wygląda ten Pilatus. Jakby był z zawisie ale ogonem do góry Ale by było jakby któryś z nich trafił na śmigło... ajjjjjjjjjj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barlu Opublikowano 28 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 Spadochron to dla bezpieczeństwa :mrgreen: No, a fajnie śmigło widać jakby już hamowało wyłączony silnik Fajny bajer... Ja to w filmach takie bajery zawsze widziałem Kto namówi aeroklub i spróbuje? :mrgreen: :devil: :chick: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sudik Opublikowano 28 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 Chyba takie rzeczy najpierw próbóje się na modelach . Znajdzie się może chętny :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 28 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 Zastanawiam się tylko po co im spadochron :crazy: ;D no jakby sobie nie trafił "w samolot" :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remzibi Opublikowano 28 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 Ale numer - skoki nie ze spadochronem ale z samolotem , a spadochron to tylko jakby sie nie udalo rurki zlapac . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.