lukaszp Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 Jestem Łukasz Latam aktualnie na "Pelikanie" po za nim mam jeszcze kilka innych modeli lubie eksperymenty :twisted: jak np. szybowiec z rakietami :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swirus Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 a coś więcej ? WItam choć sam jeszcze jestem nowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_W Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 Witam kolejnego szybownika na forum. Tym bardziej ucznia p. Opoczki - stara, dobra szkoła co widać po Twoim modelu!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarzkobi Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 Witaj w naszym gronie modelarzy :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.