mirek_f1 Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Witam wszystkich ! Mam 45 lat i po 30 latach zachciało mi sie wrócić do modelarstwa. Stara miłość nie rdzewieje jak mówi stare przysłowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Witamy pana "zakochanego" :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigkris Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Witamy gdzie latasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek_f1 Opublikowano 30 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Na pasie muzeum lotnictwa. Mieszkam przy lotnisku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrduraj Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 a czym i kiedy?? ...może wpadne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
From_heaven Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Najwięcej osób w Krakowie chyba lata na "śmietniku" na Ruczaju. A może coś więcej o sobie? Czym latasz? W każdym razie zapraszam na śmietnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek_f1 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Póki co latam trenerkiem, ale jestem w trakcie składania EXTRIM-a 3D. Trenuję kiedy mam czas(teraz zostaje tylko sobota i niedziela) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.