kubulsky Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 http://www.allegro.pl/item486247151_nadajnik_futaba_skysport_t4vf_40_mhz_mode_2.html Jaki odbiornik będzie najlepszy do tej aparatury, za względną cenę? Może ma ktoś odsprzedać? czy odbiornik ma wpływ na zasięg czy raczej wszystko w rękach nadajnika? No kupiłem, jestem początkujący, mam nadzieje że aż tak źle nie jest... Z czasem zmienie sprzęt pierw chce zobaczyć czy coś osiągnę. czasu już nie cofne. Na opakowaniu jest napis fm40 czyli mam szukać odbiornika 40mhz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Prosze Cie , tylko mi nie mow ze Ty to cudo kupiłeś i to za tyle kasy.... kiedy za niewiele więcej masz już porządne radio z komputerem na 35mHz lub 2,4GHz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.