mkilly Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Witam. Proszę o odpowiedź na ostatnie moje pytanie. Mianowicie co z czym podłączyc. Z postów które przeczytałem zrozumiałem,że: silnik podłączamy z regulatorem następnie dajemy odbiornik i do odbiornika podłaczamy serwa. Schemat silnik---------regulator-------odbiornik-----serwa Do regulatora podłaczamy nastepnie pakiet zasilający. Proszę o potwierdzenie lub skorygowanie błedów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kill3ro92 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Dokładnie tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mars_2000 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Pamiętaj jedynie, aby zasilanie podłączać dopiero po tym jak włączysz aparaturę. Odwrotna kolejność może zaowocować niekontrolowaną pracą silnika (możliwość uszkodzenia czegoś lub doznania obrażeń od obracającego się śmigła). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaaa Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 a jeszcze moje pytanie: a jak mamy szybowiec bez silnika to nie podłanczamy przecież reglera to co będzie bez pakietu wtedy?? to jakie będzie zasilanie tych serw i odbiornika??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Podłącza się do odbiornika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gładkilot Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 wtedy zamiast np regla i lipoli dajesz np pakiecik 4 x r6 i podłączasz pod wejście ,,bat'' które jest zazwyczaj na ostatnim kanale - wtyczka taka jak od serwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbacz Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Przez BEC, w "silnikowcach" BEC jest zazwyczaj wbudowany w regulator. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaaa Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Dziękuję za pomoc teraz już wszystko rozumie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.