kaluzaaa Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Witam zamiebieram sie za budowę rwd5 by skazoo i nie wiem zbytnio jakie akcesoria dobrac typu orczyki, dzwignie sterów itp. czy ktoś by mi mógł napisac swoją własną liste zakupów zrobionych do tego modelu włącznie z materiałami potrzebnymi do budowy. Dziękuje z góry za odpowiedzi. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Witam zamiebieram sie za budowę rwd5 by skazoo i nie wiem zbytnio jakie akcesoria dobrac typu orczyki, dzwignie sterów itp. czy ktoś by mi mógł napisac swoją własną liste zakupów zrobionych do tego modelu włącznie z materiałami potrzebnymi do budowy. Dziękuje z góry za odpowiedzi. Pozdrawiam Spojrz na jeden post nizej. Nastepnie kliknij :szukaj: i wpisz: RWD5 RWD-5 RWD SKAZOO. powodzenia w budowie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.