Norbert Opublikowano 4 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 No i koledzy już po kłopocie, oczywiście kwiaty , czekoladki , kolacja i moja pani wydaje się byc szczesliwa :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom000 Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 Tradycjonalista Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motylasty Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 Każden jeden modelarz to niestety minimalista, poszedł po najmniejszej linii oporu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawek_9000 Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 a jeszcze wymyśliłem, że mogłeś kupić żelazko modelarskie i powiedzieć, że to takie specjalne żelazko do prasowania stringów :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Mesjasz Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 a jeszcze wymyśliłem, że mogłeś kupić żelazko modelarskie i powiedzieć, że to takie specjalne żelazko do prasowania stringów :rotfl: hahahah rozwaliłeś mnie tym :lol2: :lol2: :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert Opublikowano 5 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 Wazne ze skutek był dobry :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom000 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 A ja kupując coś do modeli zawsze powtarzam żonie świętą prawdę: Kochanie to dla naszego dobra, ty będziesz miała spokój a ja uciechę :ble: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.