yoyo Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Siema mam takie pytanie bo chce sobie wydrukowac plany tylko nie wiem w jakim programie?? A i jeszcze jedno mialem program auto cad chcialem wydrukowac plany i :ass: nie dalo sie wydrukowac normalnie.. Prosze o pomoc!!!:D pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 A moglby kolega poinformowac nas jakie jest rozszerzenie plikow ktore chce wydrukowac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigkris Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 wogole daj jakis normalny temat, i najpierw kliknij "szukaj" zanim zapytasz bo to bylo kilkanascie razy juz walkowane tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 98,3% zakładających temat w tym dziale prosi o pomoc, więc oryginalny nie jesteś. Zmień temat na zgodny z regulaminem, czyli cokolwiek mówiący, bo zarobisz ostrzeżenie. Teraz sedno: plik z planami jakie ma rozszerzenie? nie dalo sie wydrukowac normalnie.. A nienormalnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoyo Opublikowano 3 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 chce wydrukowac samolocik z tego tematu http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=10250 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Dobrze. Czy plany otwierają się? PS. i zmień temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoyo Opublikowano 3 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 tak plany otwieraja sie w adobe programie ale jak sie otworza to te plany sa podzielone na kilka kart:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Yoyo kolega Motylasty nawet opisal jak wydrukowac te plany. Podzielone sa poniewaz zajmuja kilka kartek A4 ktore trzeba posklejac - rowniez napisane jest jak. edit - na kolejne odpowiedzi braklo mi sily ZEN. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoyo Opublikowano 3 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 jak zobic mniejszy model?? jak zmniejszyc jego wymiary w jakim programie?? edit: chce poprostu zmniejszyc tak aby miescilo sie to na jdenej kartce a4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkilly Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 po co ci plan na A4?? ale jesli juz chcesz to skopiuj obrazek na którym jest wyswietlony calay plan i wklej do worda i dostosuj wielkosc zdjecia do strony A4 po uprzednim odwróceniu strony na orientacje poziomą. nie jestem znawca w temacie ale mniejszy model nie ma sensu. bedzie za ciezki w stosunku do powierzchni nosnej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mataus Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Jeśli chcesz zrobic na jednej kartce A4 to sobie darój,poniwaz po wycięciu wyjdzie ci rosp.skrzydeł około 10 cm:).Więc taki model nie opłaca sie robic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 ale jaja........ model na A4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoyo Opublikowano 3 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 ale ja chce sobie zrobic taki zeby postawic na pulke:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 jakim ??? ilorazem IQ trzeba się wykazac by wpisać w pierwszym poście : ale ja chce sobie zrobic taki zeby postawic na pulke:D marnujesz kolego czas oraz chęci do pomocy dla innych ludzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motylasty Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Normalnie są jak widzę jeszcze na świecie rzeczy "o których się fizjonomom nie śniło". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.