yoyo Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Siema mam takie pytanie bo chce sobie wydrukowac plany tylko nie wiem w jakim programie?? A i jeszcze jedno mialem program auto cad chcialem wydrukowac plany i :ass: nie dalo sie wydrukowac normalnie.. Prosze o pomoc!!!:D pozdrawiam
diem Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 A moglby kolega poinformowac nas jakie jest rozszerzenie plikow ktore chce wydrukowac?
bigkris Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 wogole daj jakis normalny temat, i najpierw kliknij "szukaj" zanim zapytasz bo to bylo kilkanascie razy juz walkowane tutaj
Ładziak Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 98,3% zakładających temat w tym dziale prosi o pomoc, więc oryginalny nie jesteś. Zmień temat na zgodny z regulaminem, czyli cokolwiek mówiący, bo zarobisz ostrzeżenie. Teraz sedno: plik z planami jakie ma rozszerzenie? nie dalo sie wydrukowac normalnie.. A nienormalnie?
yoyo Opublikowano 3 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2008 chce wydrukowac samolocik z tego tematu http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=10250
Ładziak Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Dobrze. Czy plany otwierają się? PS. i zmień temat.
yoyo Opublikowano 3 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2008 tak plany otwieraja sie w adobe programie ale jak sie otworza to te plany sa podzielone na kilka kart:/
diem Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Yoyo kolega Motylasty nawet opisal jak wydrukowac te plany. Podzielone sa poniewaz zajmuja kilka kartek A4 ktore trzeba posklejac - rowniez napisane jest jak. edit - na kolejne odpowiedzi braklo mi sily ZEN.
yoyo Opublikowano 3 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2008 jak zobic mniejszy model?? jak zmniejszyc jego wymiary w jakim programie?? edit: chce poprostu zmniejszyc tak aby miescilo sie to na jdenej kartce a4
mkilly Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 po co ci plan na A4?? ale jesli juz chcesz to skopiuj obrazek na którym jest wyswietlony calay plan i wklej do worda i dostosuj wielkosc zdjecia do strony A4 po uprzednim odwróceniu strony na orientacje poziomą. nie jestem znawca w temacie ale mniejszy model nie ma sensu. bedzie za ciezki w stosunku do powierzchni nosnej.
mataus Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Jeśli chcesz zrobic na jednej kartce A4 to sobie darój,poniwaz po wycięciu wyjdzie ci rosp.skrzydeł około 10 cm:).Więc taki model nie opłaca sie robic.
yoyo Opublikowano 3 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2008 ale ja chce sobie zrobic taki zeby postawic na pulke:D
utopia Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 jakim ??? ilorazem IQ trzeba się wykazac by wpisać w pierwszym poście : ale ja chce sobie zrobic taki zeby postawic na pulke:D marnujesz kolego czas oraz chęci do pomocy dla innych ludzi
Motylasty Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Normalnie są jak widzę jeszcze na świecie rzeczy "o których się fizjonomom nie śniło".
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.