Skocz do zawartości

prosze o pomoc

yoyo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam takie pytanie bo chce sobie wydrukowac plany tylko nie wiem w jakim programie??

A i jeszcze jedno mialem program auto cad chcialem wydrukowac plany i :ass: nie dalo sie wydrukowac normalnie..

Prosze o pomoc!!!:D:D

pozdrawiam

Opublikowano

wogole daj jakis normalny temat, i najpierw kliknij "szukaj" zanim zapytasz bo to bylo kilkanascie razy juz walkowane tutaj

Opublikowano

98,3% zakładających temat w tym dziale prosi o pomoc, więc oryginalny nie jesteś.

Zmień temat na zgodny z regulaminem, czyli cokolwiek mówiący, bo zarobisz ostrzeżenie.

Teraz sedno: plik z planami jakie ma rozszerzenie?

nie dalo sie wydrukowac normalnie..

A nienormalnie?

Opublikowano

Yoyo kolega Motylasty nawet opisal jak wydrukowac te plany. Podzielone sa poniewaz zajmuja kilka kartek A4 ktore trzeba posklejac - rowniez napisane jest jak.

edit - na kolejne odpowiedzi braklo mi sily ZEN.

Opublikowano

jak zobic mniejszy model?? jak zmniejszyc jego wymiary w jakim programie??:D

edit: chce poprostu zmniejszyc tak aby miescilo sie to na jdenej kartce a4

Opublikowano

po co ci plan na A4?? ale jesli juz chcesz to skopiuj obrazek na którym jest wyswietlony calay plan i wklej do worda i dostosuj wielkosc zdjecia do strony A4 po uprzednim odwróceniu strony na orientacje poziomą. nie jestem znawca w temacie ale mniejszy model nie ma sensu. bedzie za ciezki w stosunku do powierzchni nosnej.

Opublikowano

Jeśli chcesz zrobic na jednej kartce A4 to sobie darój,poniwaz po wycięciu wyjdzie ci rosp.skrzydeł około 10 cm:).Więc taki model nie opłaca sie robic.

Opublikowano

jakim ??? ilorazem IQ trzeba się wykazac by wpisać w pierwszym poście :

ale ja chce sobie zrobic taki zeby postawic na pulke:D

marnujesz kolego czas oraz chęci do pomocy dla innych ludzi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.