Skocz do zawartości

dopasowanie elektrnki

romciu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tą ładowarką to nie poszalejesz. kup sobie coś lepszego a nie pożałujesz

silnik dobiera się do wagi modelu więc trudno powiedzieć czy spasuje. jeśli dobrałeś go świadomie to pakiet i regulator spoko będą

Opublikowano

Tyle że ja mam już wszystko: serwa, silnik, rególator, odbiornik. Po prostu chciałem sobie kupić lepszy pakiet i do niego ładowarka więc pytam czy to będzie dobrze ze sobą "współpracowało"?

Opublikowano

Miałem taką ładowarkę i może szybko nie ładowała ale pożądnie i tania jest. Ale musisz ją kupić gdzieś gdzie nie ma problemu z wymianą gwarancyjną bo miałem takie (chyba)3 (kupiłem jedną i po jakimś czasie padła z 2 tak samo ale 3 już była bdb a między "wymianami" chodziły wszystkie perfect)

Opublikowano

Bardzo trafnie dobrany zestaw, za nieduze pieniadze, a skuteczny. ladowarka jest ok. Do tego smiglo 10x4,7 SF.

Taki mam w RWD, lata jak zwariowany, obciazony kamera rowniez..

baxter

Opublikowano

Witam,czyli twoim zdaniem Bartex wszystko do siebie pasuje. A jaki zasilacz do ładowarki trzeba i jakie lepsze śmigło GWS czy APC (czym to sie różni)?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.