romciu Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Witam, mam pytanie czy to wszystko będzie ze sobą współgrało?: -rególator :mag 8-30A -pakiet: http://www.sklep.modelarnia.pl/index.php?p1295,pakiet-lipol-1800-mah-11-1v-rc-system -ładowarka- http://www.sklep.modelarnia.pl/index.php?p1549,ladowarka-ek2-0851-esky -silnik- http://www.emodel.pl/esklep/emax-2822-p-39.html Jaki zasilaczpotrzebny jest do tej ładowarki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawko_k Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 tą ładowarką to nie poszalejesz. kup sobie coś lepszego a nie pożałujesz silnik dobiera się do wagi modelu więc trudno powiedzieć czy spasuje. jeśli dobrałeś go świadomie to pakiet i regulator spoko będą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romciu Opublikowano 7 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Elektronika ta jest szykowana pod nodel rwd 5 . A co do ładowrki nie jestem narazie przy kasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linux Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Było 1000 razy. Nawet w moim temacie (do Zefira) a to to samo prawie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romciu Opublikowano 8 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 Tyle że ja mam już wszystko: serwa, silnik, rególator, odbiornik. Po prostu chciałem sobie kupić lepszy pakiet i do niego ładowarka więc pytam czy to będzie dobrze ze sobą "współpracowało"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość miszczu Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 Miałem taką ładowarkę i może szybko nie ładowała ale pożądnie i tania jest. Ale musisz ją kupić gdzieś gdzie nie ma problemu z wymianą gwarancyjną bo miałem takie (chyba)3 (kupiłem jedną i po jakimś czasie padła z 2 tak samo ale 3 już była bdb a między "wymianami" chodziły wszystkie perfect) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romciu Opublikowano 8 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 Ponawiam pytanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romciu Opublikowano 9 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 Wypowie sie ktoś jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxter12 Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 Bardzo trafnie dobrany zestaw, za nieduze pieniadze, a skuteczny. ladowarka jest ok. Do tego smiglo 10x4,7 SF. Taki mam w RWD, lata jak zwariowany, obciazony kamera rowniez.. baxter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romciu Opublikowano 9 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 Witam,czyli twoim zdaniem Bartex wszystko do siebie pasuje. A jaki zasilacz do ładowarki trzeba i jakie lepsze śmigło GWS czy APC (czym to sie różni)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.