mtk Opublikowano 8 Grudnia 2008 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Witam Orientujecie się może jaki zasięg ma ta aparatura?
instruktor Opublikowano 8 Grudnia 2008 Opublikowano 8 Grudnia 2008 kiedyś moi "ludzie " latali" tym czymś" szybowcami, ale jeżeli zamierzasz to kupować ,nawet za niewielkie pieniądze, to stanowczo odradzam.
mtk Opublikowano 8 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2008 instruktor, nie sprzedaję ale gość kupujący chce znać zasięg i nie wiem czy mu napisać, że ma do 500m Ja kupuje Optic 6 lub Eclipse 7
instruktor Opublikowano 8 Grudnia 2008 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Możesz spokojnie napisac o 500 m . Miałem w "garści " Optica i Eqlipse i przyznam że Eqlipse wogóle nie "leżała " mi w rękach .Optic był bardziej pasowny Najlepiej jak mógłbyś "potrzymać "obie a potem decydować
mtk Opublikowano 8 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2008 instruktor, obie trzymałem i faktycznie optic jest mniejszy i lepiej się go trzyma.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.