Mateusz17bl Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Cześć który z tych kołpaków będzie pasował http://modele.sklep.pl/index.php?cPath=31_40 do śmigieł 12x5apc?? http://modele.sklep.pl/product_info.php?products_id=2877 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Kołpaka nie dobiera się do śmigła tylko do modelu, wybierz taki żeby licował Ci się z kadłubem, maską etc. Kołpak dotnij tak do śmigła, aby odległość od łopatek wynosiła około milimetra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz17bl Opublikowano 13 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 ok dzięki rabbitlkrb a ja się głowiłem jak to dobrać hehe :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 W tych kołpakach ważny jest rodzaj gwintu na wale silnika.Jest tam taka śruba którą nakręca się na wał a potrzebne jest to do zamocowania tej przedniej części kołpaka. Fajnie wygląda,swoje waży a plastiki są tańsze i lżejsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz17bl Opublikowano 13 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 heh wiem plastiki mam ale kaska będzie na modelarnie do której chodzę to kupi się aluminiowe hehe ale z tym gwintem na wale nie wiedziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Dlatego o tym Ci piszę,sprawdź dokładnie żeby potem nie leżał w kącie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz17bl Opublikowano 13 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 ok dzięki olo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.