eze Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Tak jak w temacie .Chcialem dolozyc jeszcze 2 kanaly do tej aparatury kupilem potrzebne przelaczniki kable mam.Niestety niemoge znalesc tych ciekawych koncowek z kolcami jakie posiada multiplex do podlaczenia go do całosci zestawu. Moje pytanie czy ktos widzial podobne koncowki konektory czy mozna to jakas zastąpic ?? Prosze o pomoc
olo Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Ja to przerabiałem kilka lat temu.W sklepie kupiłem taką listwę z bolcami z której odcinałem po 3 bolce na wtyczkę.Po dolutowaniu kabelków termokurczka. Wygląda to tak Może to nie wygląda najlepiej ale działa tak samo pewnie jak oryginalne wtyczki w moim drugim nadajniku.
eze Opublikowano 14 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2008 Dzieki bede szukał takich konektorów
utopia Opublikowano 14 Grudnia 2008 Opublikowano 14 Grudnia 2008 Mowa o takich listwach? jeśli tak to niekupuj - podeślę (daj PW) nie jestem pewny czy posiadam też żeńskie ale sprawdzę.........
olo Opublikowano 14 Grudnia 2008 Opublikowano 14 Grudnia 2008 Prawie dokładnie jak na pierwszym zdjęciu,plastik był czarny Trzeba było by sprawdzić jeszcze rozstaw.
utopia Opublikowano 14 Grudnia 2008 Opublikowano 14 Grudnia 2008 przecież on jest czarny :wink: a rozstaw std sadząc po Twoich fotach 0,1" czyli 2,54mm
Gość Kamyczek_RC Opublikowano 14 Grudnia 2008 Opublikowano 14 Grudnia 2008 Rozstaw jest 2,54mm (0,1 cala) takie wtyczji i konektory znajdziesz na stronie WWW.TME.PL
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.