Skocz do zawartości

buba

bubieh1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciesz sie ... Ja wysluchuje w kazdy poniedzialek ze :

- ale pilem w piatek sobote i niedziele

We wtorek

- wypilem wczoraj prawie tyle co w niedziele

We srode

-aby do piatku - popije jak w sobote

W czwartek - fuc.... Jeszcze tyle czasu do piatku

W piatek - jeszcze pare godzin i w koncu popije...

Chyba wole posluchac o amputacji ...

I tym optymistycznym akcentem ... Zyczy dobrej nocy - Robert (z wyspy skarbow)

Opublikowano
tz. zawsze znajdzie sie jakiś pijak, który uważa za swój zasr... obowiązek opowiedzenia mi swoich przygód w kamaszach,

nie dalej jak wczoraj po chrzcinach, bezręki pijany dziadek opowiedział mi swoją autorską wersję obrony miasta Wrocław w 1945, wraz z tym kto kogo i kiedy wtedy zdradził, oczywiście nie pominął przy okazji szczegółowego i barwnego opisu gangreny i amputacji swojej ręki

:? dno

Co mogę Ci zaproponować kolego sympatyczny - bubieh1: może trzeba go było skopać, albo przynajmniej zbluzgać, aby nie zanudzał tak wybitnej osobistości (która pracowała na lotnisku i jest alfą i omegą co często podkreśla).

Nie lubię braku szacunku do starszych- a zwłaszcza do dużo starszych. Takie gadanie jak te Twoje opowiastki to tego kwintesencja.

Opublikowano
link=podpis pozwala wszystkim niezależnie od posta, który akurat czytają znaleźć skrócone info z kim mają do czynienia, wprowadziłem to po "awanturze" o odrzutowe ICP produkowane w Polsce

Jeżeli uważasz, że to CV pomoże w uniknięciu kolejnej, to jesteś w błędzie.

Już robi się niemiło, mniejsze parcie na szkło byłoby bardzo wskazane.

Opublikowano

Jeżeli uważasz, że to CV pomoże w uniknięciu kolejnej, to jesteś w błędzie.

Już robi się niemiło, mniejsze parcie na szkło byłoby bardzo wskazane.

popieram kolegę i usuwam treści zbyteczne, lepiej być anonimowym

Opublikowano

buba.. troche to smiesznie teraz wyszlo...

ja, np. chcialbym zebys popisal jakies fajne artykuly w odpowiednich dzialach bo z tego co czytalem masz doswiadczenie w lotnictwie/modelarstwie.

nie trzeba od razu pokazywac pyska (choc awatar niezgodny z regulaminem) ale fajnie wiedziec z kim sie rozmawia. wiek - tez milo znac bo juz nieraz przerabiane bylo tu na forum ze "mlodsi" czesto, gesto plota bzdurki (sa wyjatki a i starsi tez plota - patrz ja :D)

nie fochaj, nie łam tylko dziel sie wiedza...

dzieki.

Opublikowano
dajmy już spokój mojej osobie, każdy z nas ma swoje własne poważniejsze sprawy

Dajmy spokój i zmieniasz avatar na nie zgodny z regulaminem.Lubisz najwyraźniej zamieszanie wokół swojej osoby.

Po co bawisz się w takie klocki?

Opublikowano

Powyższy wpis /Raffika/, jakby całkowicie mój...Nic dodać nic ująć. Jedynie może to, że chyba wszyscy, którzy tu się wpisali mieli dobre chęci i przynajmniej starali się być mili. Ja "zamilkam" w tym temacie i będę sobie z boczku uważnie spozierał.

Opublikowano

Tak jak w temacie król Jan III Sobieski skomentował jak mu po zwycięstwie pod Wiedniem przyniesiono gratulacje wyhaftowane na atłasie. Ktoś się bawi waszym kosztem (może jakiś przedszkolak z kapciami w worku) a wszyscy się starają udobruchać niezbyt dobrze wychowanego kolegę.

Darek

PS - no dobrze... ja też witam na forum MODELARSKIM.

Opublikowano
mam 3 latka 3 i pół,

głową sięgam ponad stół,

mam szafeczkę z muchomorkiem,

do przedszkola chodzę z workiem (na kapcie)

Cieszy mnie niezmiernie, że kilkanaście razy edytowałeś swoją wypowiedź i w końcu się udało.

Witaj bu ba na forum modelarskim.

Opublikowano
mam 3 latka 3 i pół,

głową sięgam ponad stół,

mam szafeczkę z muchomorkiem,

do przedszkola chodzę z workiem (na kapcie)

Cieszy mnie niezmiernie, że kilkanaście razy edytowałeś swoją wypowiedź i w końcu się udało.

Witaj bu ba na forum modelarskim.

Na innym forum kolega zaliczyłby już dawno bana...

No, ale modelarze to grupa ludzi bardzo wyrozumiałych i dzieje się to chyba ze względu na fakt, że od otoczenia oczekujemy dokładnie tego samego dla naszych popierdółek, lotów i nielotów, w otoczeniu różnych domostw, parkingów czy innych miejsc...Stąd też chyba tak wysoki poziom tolerancji u naszych modów dla w/w zachowań.

Opublikowano

Dobra dajcie spokój pisaniu kolejnego posta napędzającego bezsensowny temat, po PM ze mną mam nadzieję ze buba będzie korzystał z forum tak jak trzeba i dalsze bicie piany nic tu nie zmieni.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.