pdudus1980 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Witam jestem z Katowic. Modelarstwem interesuję się od kiedy zacząłem chodzić (jedno z wielu hobby), były to tylko plastikowe modele do sklejania i kilka styropianowych na gumkę. Natomiast modele samolotów z napędem spalinowym były odległym marzeniem przyprawiającym o dreszcze. Bo na pewno rozbiję, bo trudny w pilotarzu itd. , itp. No i nastąpił przełom stałem się właścicielem trenerka Kyosho Calmato 40. Teraz trenuję na symulatorze, zbieram rady i opnie. Myślę że za 2-3 miesiące rozpocznę pierwsze loty pod okiem jakiegoś "instruktora". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Holeczek Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Witam kolejną osobę z Katowic na forum Na jakim symulatorze ćwiczysz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pdudus1980 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 FMS, ta starsza wersja bo zawiera więcej modeli. Kupiłem sobie do tego game pada z analogowymi joystickami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Witaj, także posiadam Kyosho Calmato 40 ale w wersji Sport Już wprawia do dziedziny akrobacji Teraz na nowy rok przygotowuje Yak 54 1,7m i pochwała dla Calmato 40 bo to jest bardzo fajny modelik P.S: Przed lotem ćwicz i ćwicz na symulatorze @EDIT: Na game padzie latasz :roll: A nie masz aparatury z wyjściem na symulator? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pdudus1980 Opublikowano 14 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 @EDIT: Na game padzie latasz A nie masz aparatury z wyjściem na symulator? Mam ale nie wiem gdzie coś takiego kupić. Natomiast gamepada kupiłem za 19zł i juz mogę latać :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 Jeżeli chodzi Ci o kabel to np. www.nastik.pl www.modelarski.com www.modele.sklep.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pdudus1980 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 Do mojega nadajnika nie ma kabla :cry: . Mam Kyosho Perfex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 Albo się myle albo Kyosho Perfex jest do samochodów :shock: http://www.rckenon.com/public_html/shop2/catalog/images/2.4.JPG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pdudus1980 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 No to się mylisz mój nadajnik to perfex KT-9P z zestawu RTF. http://www.sklep.rcmodelsport.pl/index.php?products=product&prod_id=1849 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 To widocznie zle wyszukałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.