Skocz do zawartości

Psychotesty (:

qba

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cegla waży kilo i pół cegły. Ile waży cegła??

1.5kg waży cegła a jeżeli 2kg to niby czemu jak cegła waży kilo + 0,5kg bo pół cegły to jest 1.5kg xD

Opublikowano
1.5kg waży cegła a jeżeli 2kg to niby czemu jak cegła waży kilo + 0,5kg bo pół cegły to jest 1.5kg

MVVS ładnie to rozpisał :D Cała cegla waży kilo i pół cegły czyli logiczni myśląc to pół cegły waży właśnie kilogram czyli jeden kilogram plus drugi daje nam dwa kilogramy :wink:

Opublikowano
Moja żona naliczyła 6F (ale ona jest inna :crazy: ) ale za to jej świnka nie miała uszu :lol: a mi sie nic nie chciało zadnego ztych testów robic bo jestem dziś leniwy ale widziałem za to F16 :pom:

Bo na pasie Oriona na planecie F3251 świnka nie ma uszu. A czy w kolekcji Twoich modeli RC jest jeszcze coś poza latającymi talerzami? :rotfl:

Bo faktycznie Twoja żona jest inna jak rozwiązuje testy z forum. Moja dostaje białej gorączki jak klikam na forum lub siedzę przy modelu..

Darek

Ps - I kolega Malker ma inną matematykę pewnie też z innego świata. Bo jego pół cegły to 0,75 kg i jednocześnie 1kg... ale jak się poruszamy z prędkością światła to różne rzeczy zaczynają się dziać... :lol2:

Opublikowano

....jak żona wku...rzona, to i latające talerze są możliwe...

A jak to się ma do mojego niebieskiego szpadla? Mocno jestem :crazy: ???

Opublikowano
Moja dostaje białej gorączki jak klikam na forum lub siedzę przy modelu..

Zakladamy jakas fundacje dla terroryzowanych przez zony mezow modelarzy ? :lol2:

- mam dokladnie tak jak Ty - caly tydzien praca wyjazdowa - w sobote - klikam pfmrc ... i trzy sekundy pozniej - znowu na forum siedzisz !?!?!?

Opublikowano
Moja dostaje białej gorączki jak klikam na forum lub siedzę przy modelu..

Zakladamy jakas fundacje dla terroryzowanych przez zony mezow modelarzy ? :lol2:

- mam dokladnie tak jak Ty - caly tydzien praca wyjazdowa - w sobote - klikam pfmrc ... i trzy sekundy pozniej - znowu na forum siedzisz !?!?!?

koniecznie fundacja!! Może tak ze dwa gotowe modele dla każdego aby nie kleić ich za długo i wtedy może raz do kina żonę się zabierze... ale w miedzyczasie po drodze na lotnisko :rotfl:

Darek

PS - teraz na szczęście w pracy jestem...

Opublikowano

Z moja zona i modelarstwem nie jest tak źle, (nawet zakupiła mi na gwiazdke aerograf z czego jestem niesamowicie zadowlony, tylko jest troche niedoinformowana i nie wiedziała, ze do tego urządzenia jest potrzebny kompresor - obiecała ze na nastepna gwiazdke mi dokupi :lol: ) Ale zaczyna sie czepiac leżacych wszedzie modeli i planów, twierdzi, ze nie powinno być ich widac w domu, ale garażu nie chce mi kupić :wink:

PS. pomyslała też o niebieskiej pile.

Ona też ma swoje forum.

Opublikowano
Ale zaczyna sie czepiac leżacych wszedzie modeli i planów, twierdzi, ze nie powinno być ich widac w domu:wink:

PS. pomyslała też o niebieskiej pile.

Ona też ma swoje forum.

Niebieska Piła II - no to też pasuje... psychopata i horror z piłą w tytule... a co do planów i modeli musisz popracować nad farbą niewidką... nie będzie ich widać...

Darek

Opublikowano
nie wiedziała, ze do tego urządzenia jest potrzebny kompresor - obiecała ze na nastepna gwiazdke mi dokupi :lol:

To kto będzie do tej pory robił za kompresor? :devil:

Opublikowano
Pewnie przerobiony agregat z działającej lodówki

Zastanawiałem sie nad zatrudnieniem jakiegoś trebacza, ci to maja dech... :wink:

Ale jak byś zgadł właśnie poszukuje jakiegos sprawnego dmuchadła z lodówy.

a wtedy zaczne, tauować swoje modele. Może czymś sie nawet pochwale :mrgreen:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.