kolekszy Opublikowano 29 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 Witam, panowie co ugryźć jak taki panel przestał regulować amperaż? Padł nieoczekiwanie. Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 29 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 Pewnie ne555 padło Wysłane z mojego K6000 Pro przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolekszy Opublikowano 29 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 Masz na myśli takie ustrojstwo?Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 29 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 Tak o ile na tym zrobili, jakieś fotki to cos można pomyśleć Wysłane z mojego K6000 Pro przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi