Robert Holeczek Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Witam. Jestem z Katowic. Modelarstwem zajmuję się już kilka lat (do niedawna zajmowałem się tylko modelami na uwięzi, ale znajomy namówił mnie na RC). Zajmuję się też starymi polskimi motorowerami i motocyklami (głównie motorowerami ). Na forum jestem już ponad rok i ostatnio dopiero szukając mojego tematu w tym dziale zauważyłem, że chyba zapomniałem się tu przywitać :oops: Mam nadzieję, że mi wybaczycie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linux Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Powitać zachartowanego 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Holeczek Opublikowano 16 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Czyżby kolega z forum motorowerowego, że wie, że charta mam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linux Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 A no wie... i sam ma :wink: 8) 8) ROMET CHART 210 8) 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.