DSB Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Cześć, Nazywam się Damian i zamieszkuję południową część Katowic. To kolejny powrót do modelarstwa RC, po wielu latach przerwy, z uwagi na sprawy życiowe. Aktualnie hobby to będę dzielić wspólnie z moimi synami, którym ułatwiam zdobywanie wiedzy inżynieryjnej jak również intensywnie rozwijam ich zainteresowania związane z przeróżnymi aktywnościami fizycznymi. Przez wiele lat zgromadziłem sporo sprzętu i czas go w końcu wykorzystywać do rozwijania wspólnego hobby. Poprzez niniejsze forum chętnie nawiąże bezpośrednie znajomości z osobami o wspólnych zainteresowaniach, zarówno z obszaru Śląska, Małopolski, jak i Mazowsza. Pozdrawiam, Damian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DSB Opublikowano 30 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 Jestem na tym forum ze względu na fakt, iż potrzebuję oprogramowanie do aparatury i odbiorników od Graupner'a (MZ-18, GR-24, GR-12L) , a niestety z ich strony niczego nie da się już ściągnąć. Gdyby ktoś mógł mi udostępnić soft na jakimś serwerze to byłbym wdzięczny. Aktualnie uruchamiam Easy Glider'a Pro. Pozdrawiam Damian 40-lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi