VJ_Adams Opublikowano 22 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 Witajcie Poprosiłem Brata żeby zakupił mi depron, Kupił Przywiózł Okazało się ze jest pofałdowany wzdłuż rowków, niby minimalnie ale zawsze coś. Jak ty wyprostować żeby nadawało się na sklejenie kadłuba, żeberek i skrzydeł. Pozdrawiam Adam P.S. Tydzień pod naciskiem nic ie dało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barlu Opublikowano 22 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 Może coś na ciepło, suszarką i odgiąć? Daj zdjęcie o co dokładniej chodzi. Pofalował się czy wygiął? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VJ_Adams Opublikowano 22 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 Pofalowany :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Może żelazkiem z mała temperaturą EDIT: Papier np. gazeta pod to depron i żelazko... Zobacz na kawałku depronu czy coś to daje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VJ_Adams Opublikowano 23 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 No nic nie daje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amoath Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 a może łaskaw fote wstawić raczył? Bo w zgadywanki sie nie bawimy :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Nie raz kupiłem już taki depron,niestety,ale nic na to nie poradzisz.Po prostu tnij go z głową,w skrzynkowej konstrukcji kadłuba powinno być w miarę OK,ale idealnie nie bedzie.Zeberka dasz radę wyprostować dzwigarem,natarciem i spływem,rozumiem że skrzydła zostaną oklejone depronem?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.