maniek79 Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Witam wszystkich forumowiczów jestem Mariusz Na co dzień pracuje jak zapewne większość z nas A poza tym spędzam czas z rodziną (żona +2 synów) Modele samolotów interesują mnie od dziecka ale jak to w życiu... Nareszcie zaczynam przygode kupiłem do nauki sky surfer 1400 a dla syna modelk TO-MASZ. Pierwsze loty mamy już za sobą oczywiście naprawy też Pozdrawiam wszystkich serdecznie. Mariusz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alarec Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Witam. Powodzenia - oby tylko czasu starczyło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek79 Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 6 minut temu, alarec napisał: Witam. Powodzenia - oby tylko czasu starczyło Dzięki czas na szczęście mam wracam z pracy o 15-stej i wszystkie weekendy wolne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi