Phacot Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Dziękuję za przyjęcie do grupy i proszę o pomoc w sprawie DISCO PARROT Jestem kompletnym laikiem w temacie połączenia aparatury RC z Latającym skrzydłem Disco Parrot ... potrzebuję tego do wykonania zaplanowanej misji w ADRUPILOT. Znalazłem instrukcję jak podłączyć RC to skrzydła, lecz potrzebuję kilku informacji od fachowców jak to zrobić .... postaram się przejrzyście napisać co mam i co chcę z tym zrobić, a Was poproszę o wskazówki czy to w ogóle możliwe itd. 1) POSIADAM: Disco Parrot, Aparaturę TURNIGY 9XR pro, FrSky DJT telemetry, FrSky V8FR-II 8 CH. 2 ) Potrzebuję zaplanować misję w ARDUPILOT - i nie rozbić się przy pierwszym locie .... ? Disco Parrot obsługuje protokoły : SBUS, SUMD i MPCC, natomiast NIE obsługuje DSM - nie mogę znaleźć informacji czy 9XR nadaje się do podłączenia .... czy V8FR-II nadaje się do podłączenia ... Z góry dziękuję za pomoc ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi