Skocz do zawartości

Witam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mój nick to Gucio. Budowałem i będę budował maszyny wadze kilku ton modele latające zawsze podziwiałem. Mam 44 latka J i lubię spokój także na niebie (głośne sprzęty mnie wqr...piiiiiiiiiiii ).Lubię to co lata sobie tak oooooooooo, jak i to co lata sobie bo tak zostało skostruowane. Coś tam potrafię (czasami sam sobie się dziwię)ale, lubię wyzwania.Jak będę mógł napewno pomogę.

Pozdrawiam Gucio

Opublikowano

Witam Pana !

Pan lubi spokój ,a ja myślę że na tym forum spokoju się nie da zaznac :twisted:

Kolejna osoba znająca się na rzeczy zarejestrowana na forum -to można nazwać sukcesem !

Opublikowano

Oj świat modelarski jest naprawdę malutki. Czasami nam się tylko wydaje że jesteśmy wielką częścią całości, ludzi tak cierpliwych aby zechcieli zająć się modelarstwem jest bardzo mało, a jeszcze znali się choć troszeczkę na pedagogistyce to marzenie. Lubię modelarstwo rc ostanio. Spotykam ludzi bardzo życzliwych dla innych. To jest naprawdę miłe :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.