Zdzisław Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Mój nick to Gucio. Budowałem i będę budował maszyny wadze kilku ton modele latające zawsze podziwiałem. Mam 44 latka J i lubię spokój także na niebie (głośne sprzęty mnie wqr...piiiiiiiiiiii ).Lubię to co lata sobie tak oooooooooo, jak i to co lata sobie bo tak zostało skostruowane. Coś tam potrafię (czasami sam sobie się dziwię)ale, lubię wyzwania.Jak będę mógł napewno pomogę. Pozdrawiam Gucio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TEQ Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Witam Pana ! Pan lubi spokój ,a ja myślę że na tym forum spokoju się nie da zaznac :twisted: Kolejna osoba znająca się na rzeczy zarejestrowana na forum -to można nazwać sukcesem ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdzisław Opublikowano 17 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Oj świat modelarski jest naprawdę malutki. Czasami nam się tylko wydaje że jesteśmy wielką częścią całości, ludzi tak cierpliwych aby zechcieli zająć się modelarstwem jest bardzo mało, a jeszcze znali się choć troszeczkę na pedagogistyce to marzenie. Lubię modelarstwo rc ostanio. Spotykam ludzi bardzo życzliwych dla innych. To jest naprawdę miłe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarzkobi Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Witaj w naszym gronie modelarzy :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 No to witam bratną duszę .Wręcz uwielbiam ciszę w powietrzu choć ostatnio chyba przeszedłem załamanie i warczący na ukończeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diakon Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Cześć!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.